Επικοινωνήστε μαζί μας

tel: +30 22290 60420
[email protected]

Διεύθυνση

Περιφερειακή οδός Χαλκίδας-Αλιβερίου, Εύβοια, 34008

Περίοδος λειτουργίας

Το κάμπινγκ Μύλος είναι ανοιχτό από 15 Απριλίου έως 30 Σεπτεμβρίου

πως να έρθετε

Το κάμπινγκ της Μήλου βρίσκεται στη νότια Εύβοια απέναντι από την Αττική. Ο δρόμος για να φτάσετε στο κάμπινγκ της Μήλου είναι πολύ ευχάριστος και εύκολος για δύο λόγους: αφενός, επειδή το μεγαλύτερο μέρος του είναι εθνικό δίκτυο και, αφετέρου, επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο διαφορετικούς τρόπους για να φτάσετε στο κάμπινγκ.

Από την Αθήνα ( 95 χλμ. από την Πλατεία Συντάγματος)

Διαδρομή Α : κινείστε βόρεια προς την Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Στο ύψος της περιοχής Σιματάρι θα δείτε μια πινακίδα προς Χαλκίδα, στρίβετε επίσης δεξιά βγαίνοντας από τον εθνικό δρόμο. Τώρα κινείστε στην εθνική οδό Χαλκίδας – Σιματάρι με κατεύθυνση προς Χαλκίδα, και μετά από 17 χιλιόμετρα διασχίζετε την υψηλή καλωδιακή γέφυρα και συναντάτε τα πρώτα διόδια στον κόμβο του Αγίου Στεφάνου όπου στρίβετε δεξιά ακολουθώντας την πινακίδα προς Νότια Εύβοια. Μετά από 17 χλμ. στη δεξιά πλευρά του δρόμου θα συναντήσετε το Κάμπινγκ Μύλος

Διαδρομή Β : κινείστε βόρεια προς την Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Μετά τα πρώτα διόδια στην περιοχή της Μαλακάσας στα 36 χλμ. και επίσης στα 40 χλμ. της Εθνικής οδού στον κόμβο της Μαλακάσας θα δείτε μια πινακίδα που σας κατευθύνει προς Ωρωπό και Ερέτρια, όπου επίσης στρίβετε δεξιά βγαίνοντας από την Εθνική οδό. Σε λίγα χιλιόμετρα θα φτάσετε στο λιμάνι του Ωρωπού και μέσω θαλάσσης με το Ferry με πυκνά δρομολόγια, σε ένα ταξίδι 30 λεπτών, θα φτάσετε στο λιμάνι της Ερέτριας. Σε 1,5 χλμ. από το λιμάνι της Ερέτριας και με κατεύθυνση προς Χαλκίδα στην αριστερή πλευρά του δρόμου θα συναντήσετε την είσοδο της περιοχής Milos Camping.

Από το αεροδρόμιο Eλ. Βενιζέλος

Μετακινηθείτε στην Αττική οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα και στην έξοδο 8 προς Λαμία στρίψτε δεξιά. Τώρα κινηθείτε βόρεια στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας και μπορείτε να ακολουθήσετε μία από τις δύο διαδρομές.

Από την Κόρινθο

Κινηθείτε στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου με κατεύθυνση προς Αθήνα, μέχρι που σε λίγα χιλιόμετρα θα συναντήσετε την Αττική οδό. Μετακινηθείτε στην Αττική οδό με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο και στην έξοδο 8 προς Λαμία στρίβετε δεξιά. Τώρα κινηθείτε βόρεια στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας με κατεύθυνση προς Λαμία και ακολουθήστε μία από τις δύο προηγούμενες διαδρομές.

Από τη Θεσσαλονίκη

Κινηθείτε νότια στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Αθήνα, και αφού περάσετε τη Λαμία και τα carrefours προς Λεβαδεία και Θήβα στρίβετε δεξιά στο Carrefour προς Σχηματάρι και Χαλκίδα ακολουθώντας τις πινακίδες. Αφού φτάσετε στον κόμβο του Σχηματαρίου, κινείστε στην Εθνική οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου με κατεύθυνση προς Χαλκίδα και μετά από 17 χιλιόμετρα διασχίζετε την υψηλή καλωδιακή γέφυρα και συναντάτε τα πρώτα διόδια στον κόμβο του Αγίου Στεφάνου όπου στρίβετε επίσης δεξιά ακολουθώντας την πινακίδα προς Νότια Εύβοια. Τώρα κινηθείτε νότια προς την Ερέτρια και σε 17 χιλιόμετρα στη δεξιά πλευρά του δρόμου θα δείτε την είσοδο της περιοχής Milos Camping.