Επικοινωνήστε μαζί μας

tel: +30 22290 60420
[email protected]

Διεύθυνση

Περιφερειακή οδός Χαλκίδας-Αλιβερίου, Εύβοια, 34008

Περίοδος λειτουργίας

Το κάμπινγκ Μύλος είναι ανοιχτό από 15 Απριλίου έως 30 Σεπτεμβρίου

Συχνές ερωτήσεις

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Βεβαίως και μπορείτε να το φέρετε μαζί σας στο κάμπινγκ. Υπάρχει ειδική ράμπα για το ρίξιμο στην θάλασσα καθώς επίσης και ξεχωριστός χώρος εντός θαλάσσης για το αγκυροβόλιο του σκάφους. Όσο αφορά το τρέιλερ υπάρχει ειδικός χώρος για το παρκαρισμά του.

Μπορείτε να το φέρετε μαζί σας εφόσον διαθέτει όλα τα απαραίτητα ιατρικά πιστοποιητικά. Πρέπει να το δέσετε στο σημείο που κατασκηνώνετε και να μην το αφήσετε ελεύθερο. Δεν πρέπει να κολυμπάει με τους λουόμενους και για τις ανάγκες του θα πρέπει να το συνοδεύετε εκτός του χώρου κατασκήνωσης.

Η θάλασσα βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το κάμπινγκ Μύλος. Η παραλία έχει μήκος περίπου 200 μέτρα και θέα στον εντυπωσιακό Ευβοϊκό κόλπο.

Η περιοχή είναι πολύ ασφαλής και ειρηνική και ιδιαίτερα ο χώρος του κάμπινγκ που είναι ασφαλισμένος 24 ώρες την ημέρα.

Υπάρχει η δυνατότητα παροχής πρώτων βοηθειών ή γιατρού στο χώρο της κατασκήνωσης;

Φυσικά και μπορούμε να παρέχουμε τις πρώτες βοήθειες εντός του χώρου κατασκήνωσης όταν πρέπει να αντιμετωπίσουμε μικρούς τραυματισμούς. Επίσης, συνεργαζόμαστε με ιδιώτες γιατρούς που προέρχονται από την πόλη της Ερέτριας. Όταν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός απευθυνόμαστε στο Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Εύβοιας που βρίσκεται στη Χαλκίδα ( περίπου 19 χλμ. από την περιοχή του κάμπινγκ).

Το κάμπινγκ βρίσκεται στην Κεντρική Εύβοια, 17 χιλιόμετρα από τη Χαλκίδα, 1,5 χιλιόμετρο από την Ερέτρια και 95 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες για τη ρίζα θα βρείτε στην καρτέλα ”πώς να έρθετε” στην ιστοσελίδα μας.

Εξαρτάται από την εποχή και το σύνολο των διανυκτερεύσεών σας. Για την καλύτερη ενημέρωσή σας μπορείτε να δείτε τις προσφορές που περιλαμβάνονται στον τιμοκατάλογο ή να επικοινωνήσετε με τη ρεσεψιόν του κάμπινγκ.

Εξαρτάται από την εποχή, τους τύπους κατασκήνωσης και τον αριθμό των διανυκτερεύσεων. Για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και σε περίπτωση πολλών διανυκτερεύσεων είναι απαραίτητη η κράτηση καθώς και η κατάθεση προκαταβολής σε τραπεζικό λογαριασμό ώστε η κράτηση να είναι έγκυρη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα κράτησης και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Τα καθαρά νερά του Ευβοϊκού κόλπου έχουν πολλά ψάρια. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να ζητηθούν από πολλούς από τους πελάτες μας που έχουν το ίδιο χόμπι.

Το κάμπινγκ βρίσκεται μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την Ερέτρια, που είναι η πλησιέστερη πόλη, και 19 χιλιόμετρα από τη Χαλκίδα, που είναι η πρωτεύουσα της Εύβοιας.

Ναι, μπορείτε. Συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο ξεχωριστοί χώροι, στους οποίους μπορούμε να τοποθετήσουμε πολλές σκηνές ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων της ομάδας. Συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο ξεχωριστοί χώροι, στους οποίους μπορούμε να τοποθετήσουμε πολλές σκηνές ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων της ομάδας.

Όταν κάνετε κράτηση κατά τη χαμηλή περίοδο, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του χώρου σας την ημέρα της άφιξής σας. Όταν η κράτηση γίνεται σε υψηλή περίοδο, οι χώροι κατασκήνωσης είναι προκαθορισμένοι, λόγω της αύξησης των κρατήσεων και της έλλειψης χώρων κάμπινγκ.

Φυσικά υπάρχει έκπτωση όταν η κράτηση αφορά γκρουπ. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο κρατήσεων.

Στο Camping Milos μπορείτε να βρείτε διάφορους τύπους τροχόσπιτων για να περάσετε τις διακοπές σας είτε είστε ζευγάρι, είτε οικογένεια, είτε παρέα φίλων.

Φυσικά και μπορείτε, αρκεί ο χώρος της κατασκήνωσης να είναι κατάλληλος και για τους δύο.

Απέχει μόλις 50 μέτρα από την είσοδο του κάμπινγκ.

Η πόλη της Ερέτριας βρίσκεται πολύ κοντά στο κάμπινγκ, σε απόσταση μόλις 15 λεπτών με τα πόδια μπορείτε να βρείτε πολλές καφετέριες για να περάσετε το χρόνο σας και ποιοτικά εστιατόρια για να δοκιμάσετε τοπικά φαγητά. Επιπλέον, εντός του κάμπινγκ μπορείτε να παραγγείλετε φαγητό με παράδοση από ορισμένους από τους συνεργάτες μας.