Επικοινωνήστε μαζί μας

tel: +30 22290 60420
[email protected]

Διεύθυνση

Περιφερειακή οδός Χαλκίδας-Αλιβερίου, Εύβοια, 34008

Περίοδος λειτουργίας

Το κάμπινγκ Μύλος είναι ανοιχτό από 15 Απριλίου έως 30 Σεπτεμβρίου

όλα όσα χρειάζεστε από ένα κάμπινγκ

Εγκαταστάσεις

Δωρεάν wifi σε όλο το κάμπινγκ Μύλος

Σερφάρετε και εργαστείτε online με γρήγορες ταχύτητες και απίστευτη ευελιξία.

Κοινόχρηστα ψυγεία & καταψύκτες

Έξω από το δεύτερο κτίριο θα βρείτε κοινόχρηστα ψυγεία και καταψύκτες για τη φύλαξη των απαραίτητων τροφίμων σας, κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο κάμπινγκ.

Υποδοχή

Η υποδοχή είναι η "καρδιά" του κάμπινγκ Μύλος Εδώ σας καλωσορίζουμε και σας αποχαιρετούμε, όπως προστάζει η ελληνική φιλοξενία. Εδώ μπορείτε να βρείτε:

 • Άφιξη – Αναχώρηση
 • Τουριστικές πληροφορίες
 • Πληροφορίες για τα δρομολόγια των μεταφορικών μέσων
 • Υπηρεσία για τη φύλαξη των πολύτιμων αντικειμένων σας
 • Ταχυδρομικές Υπηρεσίες
 • Τηλέφωνο, φαξ και φωτοαντίγραφα
 • Έλεγχος εισόδου και εξόδου από το κάμπινγκ
 • Φύλαξη κατά τη διάρκεια της νύχτας

 • Ράμπα σκάφους

  Αν έχετε σκάφος, μην ανησυχείτε, καθώς έχουμε προβλέψει τα πάντα! Στη δεξιά πλευρά του κάμπινγκ θα βρείτε μια κατάλληλη ράμπα για το σκάφος σας προκειμένου να το επιβιβάσετε, καθώς και ένα αγκυροβόλιο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη ρεσεψιόν.

  Παιδική χαρά

  Για να περνούν την ώρα τους οι μικροί μας φίλοι σε ασφαλή χώρο.

  Προσβασιμότητα

  Σε όλες τις εγκαταστάσεις μας υπάρχουν ράμπες για εύκολη προσπέλαση. Ειδικότερα στις εγκαταστάσεις υγιεινής υπάρχουν ιδιωτικές καμπίνες για άτομα μειωμένης κινητικότητας που η κάθε μια περιλαμβάνει νιπτήρα προσώπου, ντους, τουαλέτα, και ζεστό νερό.

  Solim Pool Bar

  Δίπλα στην πισίνα του κάμπινγκ Μύλος στην Εύβοια, η επιθυμία σας για καφέ, ποτά, δροσιστικά κοκτέιλ, σάντουιτς και ποικίλα πιάτα θα ικανοποιηθεί όλη την ημέρα.

  Αποχέτευση χημικής τουαλέτας

  Σημείο εξυπηρέτησης αυτοκινούμενων οχημάτων Υπάρχει ένας ειδικός χώρος όπου μπορείτε να αδειάσετε τα απορρίμματα της χημικής τουαλέτας του οχήματος, καθώς και να την ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

  Πλυντήρια ρούχων-πάγκοι σιδήρου

  Στο δωμάτιο του πλυντηρίου μπορείτε να πλύνετε τα ρούχα σας χρησιμοποιώντας τα ηλεκτρικά πλυντήρια, αφού πάρετε το ανάλογο κλειδί και το ειδικό απορρυπαντικό σε μορφή σκόνης από το μίνι μάρκετ. Σε περίπτωση που έχετε λίγα ρούχα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους ειδικούς νιπτήρες που βρίσκονται στον ίδιο χώρο και διαθέτουν ζεστό νερό όλη την ημέρα. Επίσης, αν θέλετε να σιδερώσετε τα ρούχα σας, υπάρχουν στον ίδιο χώρο πάγκοι σιδερώματος.

  Κοινόχρηστη κουζίνα

  Εδώ θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε στη δική σας κουζίνα. Στις κοινόχρηστες κουζίνες του κάμπινγκ μπορείτε να ετοιμάσετε το φαγητό σας χρησιμοποιώντας τους ανοξείδωτους πάγκους, τις δωρεάν σόμπες αερίου και τέλος να πλύνετε όλα τα μαγειρικά σας σκεύη και τα πιάτα στους νεροχύτες, χρησιμοποιώντας ζεστό νερό.

  Κοινόχρηστες εγκαταστάσεις υγιεινής

  Διάσπαρτες στον χώρο, σε μοντέρνα και άνετα κτίρια με ξεχωριστές εγκαταστάσεις ανδρών και γυναικών και ζεστό νερό όλο το 24ωρο. Η οργανωμένη ομάδα καθαριότητας εξασφαλίζει καθημερινά την απαιτούμενη καθαριότητα και την υγιεινή στις εγκαταστάσεις. Οι εγκαταστάσεις υγιεινής διαθέτουν : Νιπτήρες προσώπου με κρεμοσάπουνο και ζεστό νερό Ατομικές καμπίνες ντους με ζεστό νερό όλο το 24ωρο Νιπτήρες ποδιών Τουαλέτες

  Χώρος στάθμευσης

  Για να αποφύγετε την κυκλοφοριακή συμφόρηση μέσα στο κάμπινγκ, υπάρχει διαθέσιμος χώρος στάθμευσης, επίσης μέσα στο κάμπινγκ, όπου μπορείτε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας.