Επικοινωνήστε μαζί μας

tel: +30 22290 60420
[email protected]

Διεύθυνση

Περιφερειακή οδός Χαλκίδας-Αλιβερίου, Εύβοια, 34008

Περίοδος λειτουργίας

Το κάμπινγκ Μύλος είναι ανοιχτό από 15 Απριλίου έως 30 Σεπτεμβρίου

Η τοποθεσία μας

Σε μια καταπράσινη ιδιωτική έκταση 18 στρεμμάτων, ακριβώς μπροστά στην πεντακάθαρη θάλασσα του Ευβοϊκού κόλπου, το Κάμπινγκ Μύλος είναι πρωτοπόρο εδώ και πολλά χρόνια, θέτοντας τις δικές του προδιαγραφές στον χώρο του κατασκηνωτικού τουρισμού.

Η παραλίαέχει μήκος 200 μέτρα με άμμο και βότσαλο, ενώ οι φοίνικες και οι ευκάλυπτοι προσφέρουν τη σκιά τους στους λουόμενους.

Στις επίπεδες περιοχές του άνετες και οριοθετημένες θέσεις, σκιασμένες, με ιδιωτικές προμήθειες ρεύματος και χρήσιμου νερού σας παρέχουν την απαραίτητη άνεση κατά τη διαμονή σας.

Λεύκες, ελιές, μουριές, πεύκα και ευκάλυπτοι προσφέρουν την απαραίτητη σκιά, ενώ πολύχρωμα καλλωπιστικά φυτά κοσμούν τον περιβάλλοντα χώρο.

Οι κεντρικοί δρόμοι που κατασκηνώνουν είναι turnpike, ενώ οι δευτερεύοντες δρόμοι είναι τοποθετημένοι με χαλίκι.

Τρεις σύγχρονες κτιριακές ομάδες διάσπαρτες στο χώρο, παρέχουν στους πελάτες μας σημαντικά λειτουργικά οφέλη.

Στο κτίριο Α, μπορείτε να βρείτε τη ρεσεψιόν, το γραφείο της Διεύθυνσης, το ιατρείο, το μίνι μάρκετ με την εξωτερική βεράντα.

Στο κτίριο Β, μπορείτε να βρείτε τα κοινόχρηστα ψυγεία, ψυγεία με παγωμένο νερό, εγκαταστάσεις υγιεινής, εγκαταστάσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα, κοινόχρηστες κουζίνες, πλυντήρια ρούχων, μαγκάλια και ημιυπαίθριους χώρους χαλάρωσης.

Στο κτίριο Γ, μπορείτε να βρείτε εγκαταστάσεις υγιεινής, εγκαταστάσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα, κοινόχρηστες κουζίνες και ημιυπαίθριους χώρους χαλάρωσης.

Τοποθεσία

Στην είσοδο της Ερέτριας
Εύβοια 34008

Περίοδος λειτουργίας

15/04/2023
30/09/2023

Πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας